Over ons

Lekker eten is altijd al onze passie geweest. Al geruime tijd kiezen we daarbij heel bewust voor vegetarische en vegan gerechten. We geloven in de gezondheidsvoordelen. Maar we geloven ook dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren, hoe klein misschien ook, aan een betere wereld. Een wereld waarin we zonder vlees en vis ‘gewoon’ heerlijk kunnen eten. Een wereld waarin dieren niet meer gedood hoeven te worden om ons bord maar vooral te vullen. Iedereen maakt daarin natuurlijk eigen afwegingen en wij maken de onze.

Vega(N) gezond en lekker

Met Vegavoorjou.nl nemen we jou als bezoeker graag mee in hoe je vega(n) gezond en lekker kunt eten. Met verrassende recepten en tips en adviezen voor een gevarieerd en gezond eetpatroon. We vertellen je graag meer over vitamines en mineralen die je als vegetariër of veganist soms tekort komt en hoe je die op een natuurlijke manier kunt aanvullen. We vertellen over onze eigen ervaringen met verschillende voedingsmiddelen en eetpatronen. En natuurlijk zijn we geen voedingsdeskundigen. Maar we maken gebruik van betrouwbare bronnen om te vertellen over bijvoorbeeld Superfoods en of de hype rond deze producten al of niet terecht is.

Samenwerking?

We werken al enige tijd samen met gewaardeerde partners uit de wereld van het vegetarisch en vegan eten. En we zijn er trots op dat we jou als bezoeker namens deze partijen mooie aanbiedingen kunnen doen. 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons team en over de achtergrond van Vegavoorjou.nl of heb je vragen of suggesties over vega(n) gezond eten? Laat het ons weten en mail ons: vegavoorjou@gmail.com!

Team Vegavoorjou.nl 

Vragen of opmerkingen? Of geïnteresseerd in een samenwerking? Laat dan een bericht achter op onze contact pagina!